TÁPLÁLÉK - KIEGÉSZÍTŐK

Vitaminok - ásványi anyagok -

Szupergyümölcsök
ACAI Juice + OXY3
Nettó térfogat: 500 ml
Leírás:

Az Acai bogyók (ejtsd: ászái) egy Brazíliában őshonos pálmafa (Euterpe oleracea) termései. Ezt a gyümölcsöt már sok száz évvel ezelőtt az amazóniai bennszülöttek is fogyasztották, és az "élet fájaként" tekintettek rá. Napjainkban "szupergyümölcsnek" nevezik, ezzel utalva a gyümölcs kimagaslóan gazdag tápanyag tartalmára és erős antioxidáns tulajdonságára. Földünk tökéletes növényének is nevezik. Az Acai nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, (foszfor, kalcium, kálium, magnézium, nátrium, vas), nyomelemeket, aminosavakat, polifenolokat, antocianokat, flavonoidokat, létfontosságú zsírsavakat, Omega-6 és Omega-9, fitoszterolokat, teobromint (nyújtott hatású stimuláns). A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben az egyik legjobb antioxidáns. Tápanyag sűrűsége a legmagasabb. Az amazóniai Acai bogyót tartják a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsnek a világon. (10-szer annyi antioxidáns van benne, mint a szőlőben és 2x annyi, mint a kékáfonyában) Az Acai a világon eddig mért legmagasabb ORAC-értékkel rendelkező gyümölcs, a legerősebb antioxidáns hatású.
Kimutatatták, hogy a gyümölcsökből és zöldségekből nyert antioxidánsok nagy hatásfokkal hasznosulnak szervezetünkben, mert a tápanyagok bonyolult keveréke található meg minden zöldségben és gyümölcsben. Ezek együttes hatása pedig sokkal erőteljesebb. Ez az italkészítmény továbbá még OXY3 különleges koncentrátumot is tartalmaz, mely 3 ugyancsak szabadgyökfogó antioxidánsokban gazdag összetevőből áll: vörös szőlő, likopin és resveratrol Az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium kifejlesztett egy skálát, amivel mérni tudják, a különböző gyümölcsök és ételek, antioxidáns-tartalmát.

Ez a skála az Oxigén Radikális Abszorpció Kapacitás (ORAC). Ezt használják ma már szerte a világon, különböző termékek, gyümölcsök és zöldségek összehasonlítására.

Származási hely: Anglia

Összetevők:
acai gyümölcs (Euterpe oleracea Mart.) lé, OXY3 10% (vörös szőlő, likopin és rezveratrol szabadalmaztatott keveréke), fruktóz, antioxidáns (aszkorbinsav), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát). Fogyasztási javaslat: napi 1-2x20 ml juice-t önmagában, vagy vízzel, illetve gyümölcslével hígítva meginni. A zárókupak egyben mérőpohár is. Felhasználás előtt felrázandó!

Tárolás:
felbontás után hűtőszekrényben egy hónapig tárolható.

Megjegyzés:
az ital természetes alapanyagokból készül, ezért palackonként kismértékben változhat íze és színe, ez azonban nem befolyásolja a minőségét és hatékonyságát. A termék teljes körű mikrobiológiai vizsgálatát az Egyesült Királyság (UK) élelmiszer és kereskedelmi törvényei alapján független laboratórium végezte.
GOJI Juice + OXY3
Nettó térfogat: 500 ml
Leírás:

A Goji kimagasló C-vitamin tartalmú gyümölcs. A Gojit, másképpen ördögcérnának, vagy kínai farkas bogyónak is nevezik, 2-3 méteres magas cserje, melynek skarlátvörös színű sok magvú bogyóterméseit a kínaiak már 5000 éve fogyasztják. Leggyakoribb előfordulási helye az ázsiai Himalája hegység. A Gojit évezredekkel ezelőtt "lícium gyümölcsének" nevezték el, napjainkban inkább "szupergyümölcsként" tartják számon, utalva ezzel a gyümölcs kimagaslóan gazdag tápanyag tartalmára és erős antioxidáns tulajdonságára. A biokémikusok vitaminbombának nevezik, utalva kimagasló erejű összetevőire. A Goji nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, béta karotint, növényi fehérjéket, polifenolokat, antocianokat, flavonoidokat, létfontosságú zsírsavakat, poliszacharidokat, Az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, az ORAC értéke 27-szerese a vörös szőlő és 6-szorosa a földi szeder ORAC értékének! Méltán érdemelte ki a szupergyümölcs elnevezést. Ez az italkészítmény továbbá még OXY3 különleges koncentrátumot is tartalmaz, mely 3 ugyancsak szabad gyökfogó antioxidánsokban gazdag összetevőből áll: vörös szőlő, likopin és resveratrol Az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium kifejlesztett egy skálát, amivel mérni tudják, a különböző gyümölcsök és ételek, antioxidáns-tartalmát. Ez a skála az Oxigén Radikális Abszorpció kapacitás (ORAC). Ezt használják ma már szerte a világon, különböző termékek, gyümölcsök és zöldségek összehasonlítására.





Származási hely: Anglia

Összetevők: goji gyümöcs (Lycium barbarum) lé, OXY3 10% (vörös szőlő, likopin és rezveratrol szabadalmaztatott keveréke), fruktóz, étkezési sav (citromsav), antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószer (kálium-szorbát).

Fogyasztási javaslat: napi 1-2 x 20 ml juice-t önmagában, vagy vízzel, illetve gyümölcslével hígítva meginni. A zárókupak egyben mérőpohár is. Felhasználás előtt felrázandó!

Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben egy hónapig tárolható.

Megjegyzés: az ital természetes alapanyagokból készül, ezért palackonként kismértékben változhat íze és színe, ez azonban nem befolyásolja a minőségét és hatékonyságát. A termék teljes körű mikrobiológiai vizsgálatát az Egyesült Királyság (UK) élelmiszer és kereskedelmi törvényei alapján független laboratórium végezte.
Gránátalma Juice
Nettó térfogat: 500 ml
Leírás:

A Gránátalma gyümölcs (Punica granatum) 2-5 méter magasra is megnövő fa sok magvú termése. Napjainkban elsősorban a szubtrópusi területű Közel-Keleten, Ázsia középső és déli részein van jelen, de akár hazánk melegebb területein is előfordulhat. Termesztése sok haszonnal jár, mivel a növény több része, a gyümölcs leve, magja és héja, illetve a fa kérge is felhasználható. A gránátalma már sok ezer éve ismert és kedvelt élelmiszer, ezt a különböző századokból származó feljegyzések is alátámasztják. A föníciaiak például "Karthágó almája"-ként tekintettek rá; Buddha egyik kezében éppen egy gránátalmát tartott; az izraeli Salamon királynak állítólag még ültetvényei is voltak. Sok magvú gyümölcs révén, mindenkor a történelemben a szerelem, szeretet, termékenység és bőség jelképeként tartották számon. A Gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, növényi fehérjéket, polifenolokat, tanninokat, flavonoidokat, bioflavonokat, ellagsavat, antocianokat, létfontosságú zsírsavakat, poliszacharidokat, fitoösztrogéneket, folsavat. Az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, a gránátalma levének 3-szor nagyobb antioxidáns hatása van, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. Az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium kifejlesztett egy skálát, amivel mérni tudják, a különböző gyümölcsök és ételek, antioxidáns-tartalmát. Ez a skála az Oxigén Radikális Abszorpció kapacitás (ORAC). Ezt használják ma már szerte a világon, különböző termékek, gyümölcsök és zöldségek összehasonlítására.

Származási hely: Anglia

Összetevők: gránátalma (Punica granatum) koncentrátum, antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát).

Fogyasztási javaslat: napi 1-2 x 20 ml juice-t önmagában, vagy vízzel, illetve gyümölcslével hígítva meginni. A zárókupak egyben mérőpohár is. Felhasználás előtt felrázandó!

Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben egy hónapig tárolható.

Megjegyzés: az ital természetes alapanyagokból készül, ezért palackonként kismértékben változhat íze és színe, ez azonban nem befolyásolja a minőségét és hatékonyságát. A termék teljes körű mikrobiológiai vizsgálatát az Egyesült Királyság (UK) élelmiszer és kereskedelmi törvényei alapján független laboratórium végezte.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 49
Heti: 286
Havi: 556
Össz.: 92 484

Látogatottság növelés
Oldal: Acai-Goji-Gránátalm
TÁPLÁLÉK - KIEGÉSZÍTŐK - © 2008 - 2024 - taplalekkiegeszitok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »